uitgelicht in webdesign

Leef en Leer

In opdracht van de Openbare Bibliotheek Amsterdam ontwikkelde Creative Data in samenwerking met Dsyner ontwerpburo de website van Leef en Leer.

Leef en leer! is een educatief netwerk voor alle Amsterdammers die met behulp van de computer beter willen leren lezen, schrijven, rekenen of inburgeren.
Met dit uitgangspunt is de website zo intuïtief mogelijk ontworpen. De doelgroep bestaat veelal uit laaggeletterden, en de website moet voor hen gemakkelijk te bedienen zijn.

Lees verder

Meer Webdesign

Webdesign

BSP Fietsen

Het Utrechtse fietsenmerk BSP ontwerpt en bouwt mooie fietsen. En een mooi product vraagt om om een mooie presentatie. Op de website van BSP vind je de gehele collectie. Overzichtelijk weergegeven, en voorzien van alle details. 

Het uitgebreide maatwerk CMS maakt het voor BSP makkelijk om zelf de nieuwe modellen toe te voegen, of specificaties aan te passen.

Een dealer zoeken gaat gemakkelijk dankzij de Google maps integratie, en de website is uiteraard volledig responsive uitgevoerd zodat ook op tablet en smartphone de website optimaal te bekijken is.

Lees verder
Webdesign

Tegelhuis Montfoort

Bij het vormgeven van de nieuwe site van Tegelhuis Montfoort stond efficiëntie voorop.  Een frisse indeling, waar alle verkochte merken en producten snel en gemakkelijk te vinden waren.

Het resultaat is een strak design, een gebruiksvriendelijke site, makkelijke navigatie en een fris logo. Alle producten zijn snel te vinden via een groot menu. Heeft de bezoeker zijn keuze gemaakt, kan de offerte met een enkele klik aangevraagd worden. Met het heldere CMS kan men bij Tegelhuis Montfoort snel zelf die nieuwste producten toevoegen. Een mooie site, waar zowel wij als de mensen van Tegelhuis Montfoort meer dan tevreden mee zijn.

Lees verder

Creative Data Laan van Chartroise 168 3552 EZ Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | © 2003 - 2018 | Creative Data ® is a registered trademark

Stuur ons een berichtje...

...of kom langs voor een kopje koffie

Creative Data
Laan van Chartroise 168
3552EZ Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl