Mobiele websites

In een wereld vol smartphones, waar het belangrijk is bereikbaar te zijn op elk moment en op elke locatie, is het van groot belang dat ook jouw site goed leesbaar is op de verschillende smartphones. Creative Data doet dit door de site responsive te maken.

Dit wil zeggen dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Op een breedbeeldscherm zijn de ruimtes tussen de verschillende modules ruimer, en op een mobiel worden ze zo gerangschikt dat de site goed leesbaar en gemakkelijk te bedienen blijft. Hierbij wordt er ook nog eens rekening gehouden met de beperkte internetsnelheid op je smartphone.

Op deze manier blijft de navigatie altijd makkelijk, het bezoek prettig en contact snel gelegd.

Eén website, één CMS. Voor alle apparaten

Dankzij deze eigenschap is het niet meer nodig een aparte mobiele website te hebben. Één website, één CMS, voor alle apparaten!  Elke wijziging die je doorvoert is meteen zichtbaar op computer, laptop, tablet of smartphone.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Probeer het scherm waarin je nu deze site bekijkt maar eens groter of kleiner te maken, en zie hoe een responsive site nu eigenlijk eruit ziet.

Creative Data Laan van Chartroise 168 3552 EZ Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | privacy | © 2003 - 2019 | Creative Data ® is a registered trademark

Stuur ons een berichtje...

...of kom langs voor een kopje koffie

Creative Data
Laan van Chartroise 168
3552EZ Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl