Webdesign

Creative data levert overzichtelijke websites in een strak jasje. Je bezoekers zullen met gemak hun weg weten te vinden naar alle belangrijke informatie. En of ze achter een laptop zitten of met een mobiel of tablet onderweg zijn, dat maakt niet uit. Doordat je site responsive is, past deze zich aan de grootte van het scherm aan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je site optimaal vindbaar is bij de grote zoekmachines en de verschillende social media

De inhoud van je website kun je eenvoudig zelf aanpassen met behulp van een content management systeem. Zonder enige kennis van programmeren kan jij in een handomdraai de site up-to-date houden. Met en onze robuuste techniek staat het resultaat als een huis. 

Ben je niet zozeer op zoek naar een site, maar naar een stuk software voor een specifieke taak? Creative Data ontwikkelt dit digitale gereedschap zo, dat je er meteen mee aan de slag kunt.

CMS

Met het CMS, dat we standaard leveren bij je nieuwe site, kan je zelf zonder problemen afbeeldingen, teksten en video aanpassen op de site.

Duidelijkheid staat voorop. Met je eigen inloggegevens kom je in het CMS terecht, waar je meteen ziet wat je allemaal aan kan passen. Deze onderdelen zijn aangeduid door icoontjes. Zo creëer je een dynamische site waar je zelf de inhoud helemaal up-to-date kan houden. 

Probeer de demo en laat je overtuigen.

Probeer de demo

Maatwerk

De aandacht die we besteden aan de opbouw van de site en aan het CMS, zorgt voor een zeer gebruiksvriendelijk geheel voor de bezoeker. De efficiëntie van je site zorgt ervoor dat het allerbelangrijkste aspect echt tot z’n recht komt; de inhoud.

Overzichtelijkheid speelt hierbij een grote rol. We leggen dan ook de focus op een duidelijke en vooral natuurlijk manier van navigeren. Knoppen staan waar je ze verwacht, informatie waar het moet staan en alles heeft een duidelijke aanduiding. Zo voorkomen we dat je bezoeker verdwaalt in een wirwar van keuzemenu’s en linkjes.

Met een heldere lay-out waarin alle informatie op de juiste plekken staat, moet ook de techniek in orde zijn. Onze websites hebben een fundering die voldoet aan de meest moderne eisen, en dus erg betrouwbaar is.

Lees verder

Creative Data Laan van Chartroise 168 3552 EZ Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | privacy | © 2003 - 2019 | Creative Data ® is a registered trademark

Stuur ons een berichtje...

...of kom langs voor een kopje koffie

Creative Data
Laan van Chartroise 168
3552EZ Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl