Vormgeving

Een mooi en professioneel logo is van groot belang bij ‘de eerste indruk’, al dan niet onbewust. Het staat symbool voor je bedrijf, je concept, en de boodschap die je uit wil dragen. Een onmisbaar onderdeel waarbij Creative Data ook in kan voorzien. En bij een logo hoort een huisstijl, die de ‘visuele identiteit’ van je bedrijf vormt. De huisstijl komt terug in alle correspondentie, en vult je logo op natuurlijke wijze aan.

De volgende stap kan zijn dat mooie logo en die strakke huisstijl om te zetten in drukwerk. Van flyers tot briefpapier, wij kennen de weg in de drukwerkwereld en helpen je dan ook graag op weg.

Logo ontwerp

We beseffen ons maar al te goed hoe belangrijk een logo is voor je bedrijf. Het moet de doelgroep aanspreken, en tegelijkertijd de missie van je bedrijf of concept uitdragen. Het is eigentijds, uniek en is herkenbaar. Door goed te luisteren naar jouw wensen ontwerpen wij het perfecte logo voor je.

Bij het ontwerpen van dit logo werken we met een fixed price. Er zijn zoveel revisierondes als je wilt, we stoppen niet voor jij helemaal tevreden bent. We hebben gemerkt dat met meer dan 10 jaar ervaring we altijd binnen enkele poging de juiste snaar weten te raken.

Lees verder

Huisstijlen

Met een consistente huisstijl straal je professionaliteit uit. Samen met je logo vormt de huisstijl de visuele uitstraling van je onderneming, en het is daarom ook ontzettend belangrijk dat ze goed op elkaar aansluiten.

Samen met onze ervaring met drukwerk, kunnen we een strak totaalpakketje leveren, compleet aangepast op je eigen visie. We weten wat opvalt, en delen deze kennis graag met je.

Lees verder

Creative Data Jagerskade 17 b 3552 TL Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | privacy | © 2003 - 2021 | Creative Data ® is a registered trademark

Stuur ons een berichtje...

...of kom langs voor een kopje koffie

Creative Data
Laan van Chartroise 168
3552EZ Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl