uitgelicht in webdesign

Leef en Leer

In opdracht van AT5, Openbare Bibliotheek Amsterdam en Gemeente Amsterdam ontwikkelde Creative Data in samenwerking met Dsyner ontwerpburo de website van Leef en Leer.

Leef en leer! is een educatief netwerk voor alle Amsterdammers die met behulp van de computer beter willen leren lezen, schrijven, rekenen of inburgeren.
Met dit uitgangspunt is de website zo intuïtief mogelijk ontworpen. De doelgroep bestaat veelal uit laaggeletterden, en de website moet voor hen gemakkelijk te bedienen zijn.

Lees verder

Meer Webdesign

Webdesign

Tegelhuis Montfoort

Bij het vormgeven van de nieuwe site van Tegelhuis Montfoort stond efficiëntie voorop.  Een frisse indeling, waar alle verkochte merken en producten snel en gemakkelijk te vinden waren.

Het resultaat is een strak design, een gebruiksvriendelijke site, makkelijke navigatie en een fris logo. Alle producten zijn snel te vinden via een groot menu. Heeft de bezoeker zijn keuze gemaakt, kan de offerte met een enkele klik aangevraagd worden. Met het heldere CMS kan men bij Tegelhuis Montfoort snel zelf die nieuwste producten toevoegen. Een mooie site, waar zowel wij als de mensen van Tegelhuis Montfoort meer dan tevreden mee zijn.

Lees verder
Webdesign

Eetcafé Bram

Eetcafé Bram uit Utrecht was toe aan een professionele website die makkelijk zelf te beheren is.

Creative Data ontwierp een sfeervolle website waarin de sfeer van het eetcafé centraal staat. De combinatie van grote foto's, pakkende teksten en mooie vormgeving heeft geresulteerd in een website die er mag zijn.

Lees verder

Creative DataGietijzerstraat 5 3534AV Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | © 2003 - 2015 | Creative Data ® is a registered trademark

Stuur ons een berichtje...

...of kom langs voor een kopje koffie

Creative Data
Gietijzerstraat 5
3534AV Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl