uitgelicht in webdesign

Leef en Leer

In opdracht van AT5, Openbare Bibliotheek Amsterdam en Gemeente Amsterdam ontwikkelde Creative Data in samenwerking met Dsyner ontwerpburo de website van Leef en Leer.

Leef en leer! is een educatief netwerk voor alle Amsterdammers die met behulp van de computer beter willen leren lezen, schrijven, rekenen of inburgeren.
Met dit uitgangspunt is de website zo intuïtief mogelijk ontworpen. De doelgroep bestaat veelal uit laaggeletterden, en de website moet voor hen gemakkelijk te bedienen zijn.

Lees verder

Meer Webdesign

Webdesign

Tegelhuis Montfoort

Tegelhuis Montfoort wilde een frisse nieuwe website waarop alle verkochte merken en producten snel en duidelijk te vinden zouden zijn.

Creative Data ontwierp een nieuw logo en huisstijl en ontwikkelde een gebruiksvriendelijke website met een clean design en een makkelijk te bedienen navigatie. Via een groot menu zijn alle proucten eenvoudig op te zoeken. Heeft men eenmaal een product gekozen, dan kan hiervoor met een enkele druk op de knop een offerte worden aangevraagd.

Lees verder
Webdesign

Eetcafé Bram

Eetcafé Bram uit Utrecht was toe aan een professionele website die makkelijk zelf te beheren is.

Creative Data ontwierp een sfeervolle website waarin de sfeer van het eetcafé centraal staat. De combinatie van grote foto's, pakkende teksten en mooie vormgeving heeft geresulteerd in een website die er mag zijn.

Lees verder

Creative DataGietijzerstraat 5 3534AV Utrecht | 030 2920271 | info@creativedata.nl | algemene voorwaarden | © 2003 - 2015 | Creative Data ® is a registered trademark

Neem direct contact met ons op...

...of kom langs voor een gesprek

Creative Data
Gietijzerstraat 5
3534AV Utrecht
030 2920271
info@creativedata.nl